Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ο κ Τσίπρας αναφέρει μεταξύ

"Η νέα γενιά όχι μόνο μπαίνει μπροστά, αλλά φαίνεται να κουβαλάει στις πλάτες της ολόκληρη την κοινωνία.... Κάποιοι δεξιά και αριστερά προσπαθούν να απομονώσουν το κίνημα της νεολαίας, πολιτικά και κοινωνικά, αλλά δεν θα το πετύχουν", τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στη Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία.
Ερωτηθείς για τις δυνατότητες συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο κ Τσίπρας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όλα τα δεινά δεν ξεκίνησαν το 2004. λέγοντας ότι "η υπερχρέωση στις τράπεζες, η απαξίωση της δημόσιας παιδείας και υγείας, είναι κληρονομιές του πρώτου εκσυγχρονιστικού κύκλου διακυβέρνησης Σημίτη".
Προτρέπει επίσης, για την προώθηση του πολιτικού διαλόγου, το ΠΑΣΟΚ "να κατανοήσει ότι με τις ίδιες συνταγές δεν γίνεται να προχωρήσουμε και να τοποθετηθεί στα 15 σημεία που δώσαμε στη δημοσιότητα".
Ως προς τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, ερωτηθείς για τις εκδηλώσεις βίας σε αστυνομικά τμήματα, απαντά ότι "πρέπει να αναζητήσουμε την αιτία τους στο πρωτοφανές γεγονός στα Εξάρχεια". Σημειώνει ότι "δεν θα χαρακτήριζε τόσο απλουστευτικά ως βία την κοινωνική διαμαρτυρία και ανυπακοή, ακόμη κι όταν εκφράζονται με τον πιό επιθετικό τρόπο", αλλά δεν βάζει τη διαμαρτυρία αυτή "στο ίδιο τσουβάλι με τις καταστροφές στα τυφλά".
if (getCookie("userprefs")){
//set user defined styles
var userStyle = getCookie("userprefs");
var stylePairs = userStyle.split("&");
for (var i=0;i

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτο δείγμα πολιτικής αναλγησίας και ανευθυνότητας, από έναν άνθρωπο που εκβιάζει την πολιτική επιλογή των Ελλήνων. Διαβάζοντας ενεός τις δηλώσεις αυτές αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος αυτός ξέρει τι εστί διοίκηση κυβέρνηση ευθύνη. Μερικές φορές μοιάζει να ασκεί πολιτική λες και πρόκειται να πάμε εκδρομή ολοήμερη η να πάμε σε κάποιο party μόνο που κάποιοι στην παρέα μας θα παίξουν και θα διασκεδάσουν βάζοντας φωτιά σε κατοικημένες περιοχές παίζοντας με τις πέτρες στοχεύοντας αχυράνθρωπους ντυμένους αστυνομικοί μιμούμενοι τις βραδιές της Ρώμης την εποχή του Νέρωνα.(Κύριε)Τσιπρα ευθέως σας λέγω ότι είστε μακριά ξημεροβραδιασμένος και σας κατηγορώ ότι ασκείτε ασέλγεια σε βάρος των ανώριμων λογω ηλικίας ελλήνων εφήβων και φέρεστε με χυδαίο τρόπο σε μια από τις ωραιότερες Κυρίες της γης :την Ελλάδα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή