Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
-ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.
-ΤΑ ΜΜΕ ΠΛΕΚΟΥΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΗΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
-ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΠΕΡΔΟΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗΣ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟ.
-ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΝΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
-ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ( ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΜΕ...). ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ) ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΣΤΑΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ .ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ( Π.Χ ΑΣΥΛΟ ...) ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΔΑΡΗΣ ΥΠΕΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΙΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΟΝΤΕΣ ΑΚΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΒΩΛΟΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου